Tjestenina će slasno zamirisati iz kućne pećnice ako je pripremite prema receptu koji je za Delamaris pripremio bloger Jernej Kitchen. Uz recept dodaje i savjet da se umak može upotrijebiti i kao nadjev za lazanje ili kanelone. Blitvu možete zamijeniti mladim špinatom, a mozzarellu nekim drugim mladim sirom. Savjetuje da se ne kuha predugo kako bi skuša ostala sočna i svježa, a tjesteninu skuhati al dente kako se tijekom pečenja ne bi prekuhala.
Sastojci
1 x 95 g
Pašteta od tune premium
5-6
srednje velikih zelenih paprika
2
kuhana jaja
češnjak
peršin
vinski ocat
Postupak po koracima
Paprike operite i izdubite.
Paštetu od tune promiješajte s dva kuhana jaja, sitno nasjeckanim češnjakom, peršinom i malo vinskog octa. Posolite po ukusu.
Nadjevom napunite paprike. Ponudite sa sirom.
Zahtjevnost
Vrijeme
5 min
