SKUŠA WEEKEND U umaku od rajčice

Tradicionalni Weekend omiljeno je jelo od najboljih komada skuše sa sedam vrsta povrća i umakom od rajčice.

Jeste li znali

Tajna je svjetski poznatih ribljih delicija Weekend u izvrsnom okusu ribe i sedam vrsta hrskavog povrća u kojima se međusobno nadopunjuju mrkva, repa, zelena rajčica, krastavci, zelena i crvena paprika te stabljika celera. Povrće tih proizvoda priprema se prema drevnom prirodnom procesu fermentacije.

SKUŠA WEEKEND - SASTOJCI

Umak 44 % (voda, koncentrat rajčice, suncokretovo ulje, šećer, vino, kuhinjska sol, začini, alkoholni ocat, sjemenke gorušice, vinski ocat), skuša (Scomber scombrus) 40 %, povrće u promjenjivim udjelima do 16 % (mrkva, repa, zelena rajčica, krastavci, zelena i crvena paprika, stabljika celera).

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g

Energetska vrijednost

669 kJ/161 kcal

Masti

Od toga zasićene masti

11,8 g

2,1 g

Ugljikohidrati

Od toga šećeri

4,6 g

2,6 g

Bjelančevine

9,1 g

Sol

0,85 g

Omega-3

1,5 g