Novo pakiranje
Staro pakiranje

SARDINE Mediteran

U ljeto će vas odvesti srdele u ekstradjevičanskom maslinovu i suncokretovu ulju koje nose naziv Mediteran.

Jeste li znali

U sardinama se upotrebljava plava riba srdela pod latinskim nazivom Sardina Pilchardus. Ime je dobila po talijanskom otoku Sardiniji gdje ih je nekad bilo u izobilju. Danas obitava u jatima u Jadranskom i Sredozemnom moru te u Atlantiku. U Delamarisovim proizvodima upotrebljava se jadranska srdela koja se okusom i kvalitetom ističe u usporedbi s drugim srdelama.

SARDINE U MEDITERAN ULJU – SASTOJCI

Sardine (Sardina pilhardus) 70 % (63 g), ulje Mediteran 29 % (mješavina  suncokretova 70 %  i ekstradjevičanskog maslinova ulja 30 %), kuhinjska sol.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g

Energetska vrijednost

1249 kJ/325 kcal

Masti

Od toga zasićene masti

27,0 g

5,5 g

Ugljikohidrati

Od toga šećeri

0 g

0 g

Bjelančevine

20 g

Sol

0,9 g